tirsdag 10. januar 2023

Frk kaos og Glede

 Hei hallo "alle" sammen.

Siden jeg nå har klart å kludre ned en del ting og har både frivillig og ufrivillig klart å trykke på post innlegg tenker jeg det er best å gjøre ett forsøk på å presentere Frk Kaos og Glede.

https://pixabay.com/no/ 

Det finnes også mange som prøver å få en plass på "vesenets" lange trange rullebånd, oftest med resultatet enda sykere eller at en gir opp. Frk kaos og glede sitter også på det rullebåndet, men med oppbrettede ermer og fighter for sin rett til hjelp sammen med en god advokat og Pasientforeningen.

Kjempe for rettferdighet/mot urettferdighet er nok ett av Frk Kaos og Glede sine kall i livet, både for egen del, men  hopper gjerne raskt opp på barikaden for venner og de som trenger det.

Men nok om det, det får bli en blogg etter hvert som kampene vinnes.

Nå skal vi bli kjent med den frøkna med masse Demon diagnoser og kanskje er det reisen på rullebåndet som har lokker fram frøken Kaos og Glede også.

Noen vil si at hun er brå og brutal og jada det kan hun være når det er på sin plass eller det er fortjent! Ellers trives frøkna best når hun får bruke all sin energi på å hjelpe andre.

Ta vare på og kanskje få de til å se ting fra en annen vinkel. Vinkel ja, for når en sliter har mange nok en tendens til å kun se i sirkel og det funker dårlig. Blir litt gullfisk i bolle eller katta som biter seg i halen.

Blir i hvert fall dårlig med progresjon og ganske raskt stagnasjon.....akkurat sånn som politikernes helsepolitikk, mer stagnasjon enn progresjon.

Ser der ja der ble det en avsporing med ett lite spark i den retningen igjen....klarer bare ikke la vær!

Etter mange år som ett vandrende sirkus og Tivoli har det blitt mange kalle navn som apekatt, papegøye, frøken spinnvill osv osv Ett av de koseligste navnene var nok at frøkna var ett Hello Kitty plaster.

Aldri likt Hello Kitty, men i settingen etter å hjulpet en fortvilt eier å få hjem hunden som hadde rømt, ble det faktisk bra for joda en blir litt som ett plaster når en hjelper en desperat, fortvilet eier å få hjem hunden sin  eller når en stiller opp for de som trenger det.

Frøken kaos og Glede vil nok selv beskrive seg som en god blanding av Solan Gundersen, rampete og full av liv og Ludvig, den litt forsiktige og redde og når ting ikke fungerer som det skal eller en mangler noen deler for å få det til, dukker det raskt opp en Reodor Felgen også.
Kreativ og løsningsorientert her i fra og til månen.
Ser ikke alltid like bra ut, men det funker.

Ett eksempel var når det dukket opp en stygg bulk i venstre skjerm på bilen.
Det ble dunket og banket med gummi hammer, forsøkt med sugekopp, men bulken var der like stor og fin.

Da tok frøkna like gjerne og skrudde av skjermen, la den på plenen og hentet bowlingkulen hun hadde fått av sin sønn - la den i skjermen og stilte seg på kula med sine 65kg og rullet forsiktig fram og tilbake....kula altså.
Etterfulgt av fin rulling balanserende på en boccia kule ble skjermen god som ny og kun ett kniv rett rift i lakken. Da var frøkna veeeldig fornøyd!

Når vi først har Flåklypa som tema kan en jo ta med fuglekassa også for frøken Kaos og Glede er god på å prate på ut pust og inn pust som fuglene om våren, men frøkna har vår hele året.

Den "sinte" gorillaen bor også i frøkna, men siden hun helst vil være snill og grei lar vi gorillaen ligge.

Se der ja da har dere trolig - hvis dere klarer å se i bilder fått dere ett artig bilde av hvem Frøken Kaos og Glede er.

Vil dere prøve noe enda artigere så forsøk å være flere figurer i Flåklypa dere også. Artig for oss, garantert slitsomt for andre 🤣

Ha en suveren dag og husk å fylle den med høy gøyhetsfaktor.

Klem fra Frk Kaos og Glede.1 kommentar:

  1. .... så kjempe kuuuult at du raust deler av egen erfaring og på en så morsom måte ...

    SvarSlett