torsdag 13. april 2023

Hva en kan få seg til å si

 Frøken kaos og glede er god på å si mye rart og noe av det vil framover rables ned her.

I går vimset frøkna til butikken med sekk på ryggen og som vanlig en dårlig plan for hva hun egentlig trenger. Magen hadde lyst på nygrillet kylling så det sto langt fram i hukommelsen, men der stoppet vel også handlelisten.

Xtra var naturligvis tomme for det magen ville ha så da ble det ett brød og siden temat med en venninne dagen før hadde vært kontroll i automatkassen og at det har frøkna kun opplevd en gang i automat kassenes levetid...skjedde nettopp det i går. Stor sekk som rommet ett lite brød. Denne venninnen fra dagen før var med på øret og lo godt over mitt forvirra utbrudd om kontroll.

Labber videre til neste matbutikk og vimser rundt uten mål og mening før frøkna utbryter, åhh jeg vil unne meg noe godt i dag - for så å fullføre setningen med, salmiakk må jeg ha!

 Det var ikke bare venninnen på øret som brølte av latter, men også en annen kunde som hadde vært i nærheten av meg på den verbale turen. 

Så på en rar måte klarte frøkna sitt forvirrede hode og ord å spre litt glede i butikken. Frøkna selv ruslet lett lattermild og små flau bort til kassen, betalte og gikk hjem.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar